Nala

Praktisk information

Nala er født d. 20.8.2017

Hun er 27 cm. og vejer 6 kg.

Hun er steriliseret, chippet og har alle vacciner.

Om Nala

Nalavil på grund af sin størrelse være perfekt til lejlighed. Desværre har vi ikke de forfærdelige billeder, fra hvor de boede. Nalas mor på 3 kg var kædet, vi var fast besluttet på at hun også skulle med os. Desværre ønskede de ikke at give os hende. Men efter en lang snak fik vi dem overtalt, og nu er de alle 3 hos os.

Nala og hendes søster Alma var næsten halvt vildhunde da de ankom og deres mor var så sød og kælen, så det var så svært at finde ud af, hvorfor de opførte sig sådan. Vi fangede Nala meget hurtigt, men hun var vred og usædvanlig bange, så vi besluttede at hun, hendes søster og moren blive blive indenfor, indtil de ville lade os røre ved dem. Det var en god beslutning, det tog os 2 uger, men vi gjorde det.

Hun er en fantastisk hund nu, der følger os rundt, hun har stadig sine øjeblikke, når nye mennesker kommer og er bange, men hun opførte sig perfekt hos dyrlægen, hun lader os gøre alt, og hun begynder at hygge sig.

De nye ejere bør være opmærksomme på, at hun skal have tid til at falde til i starten og skal have meget tålmodighed. Hun skal have en kurv/bur der kun er hendes område, hun skal have tid til at lade folk henvende sig til hende og begynde at stole på dem, Men hun er stadig en meget ung, og jo før hun forlader Bosnien, desto større chancer har hun for et godt liv.
Så der skal forventes meget tålmodighed, men hun vil give så meget mere tilbage, da hun er en klog hund og virkelig ønsker at samarbejde.

Hun er ikke så vild med børn, da de blev fundet lige ved siden af den lokale skole, og børnene har drillet dem. Men hun er vant til katte og har ingen problemer med dem. Vi håber virkelig, at der er nogen derude, der har tid og vilje til at adoptere denne smukke unge dame, da hun har hele sit liv foran sig.