Sussie (reserveret)

Praktisk information

Sussie er født d. 14.8.2017

Hun er 27 cm. og vejer 12 kg.

Hun er steriliseret, chippet og har alle vacciner.

Om Sussie

Sussie blev fundet med sin søster Laika, da nogen havde kastet dem foran vores port. Da Sussie kom, var hun skræmt og meget forsigtig med alting.

Hun er altid klar til at lege og hun elsker mad. Med godbidder vil hun lære alt rigtig hurtigt, da hun er en meget klog hund. Da hun ikke bor i huset, kan vi ikke vide om hun er renlig, men vi ved at hun ikke vil vokse mere, og hun er en sjov og sej hund med en stor personlighed, der ikke har nogen problemer med andre hunde.

Hun kommer stadig ikke, når vi kalder på hende og er en smule stædig hund, så det skal der arbejdes med. Når hun kommer, er hun den mest kælne hund i verden. Hun kan passe ind i enhver familie, der er klar på lidt opdragelse og træning. Hun har ikke vist nogen problemer med børn.

Skal Sussie være din?

Sussie befinder sig i Bosnien og adoptionsgebyret er på kr. 3.350 og dækker over pas (ikke EU), chip, vacciner, sterilisation/kastration, er testet for Giardia, hjerte/lunge orm, transport og bliver indregistreret i dansk hunderegister. Ved interesse kontakt os her på Facebook, på info@bosniskegadehunde.net eller på telefon hverdage fra 8-17.