Sponsorer

Tusinde tak til vores skønne sponsorer!

Uden vores sponsorer kunen vi ikke hjælpe de bosniske gadehunde. De støtter os med alt fra penge til udstyr og foder, og alt går ubeskåret til arbejdet i Bosnien.

Montage og brolægning
i høj kvalitet

KPW Montage & Renovering har gang på gang doneret hårdt tiltrængte midler til Friends of Balthazar når der var aller mest brug for dem. Vi skylder dem en kæmpe tak for deres hjælp!

Dyrlægens Leverandør

Kruuse donerer løbende hårdt tiltrængt veterinærudstyr til vores lokale dyrlæge i Bosnien. De har en stor del af æren for at vi kan give hundene i Bosnien den behandling de har brug for!

 

Glæde på hver tur med din firbenede ven

Nordic Bands er et nyopstartet familie firma, som selv tegner og designer hunde artikler i lækre og rustikke designs. Deres team består af Helena på 20, som står for alt det kreative, og Linda på 48 år som står for den økonomiske del. De brænder for at hjælpe hunde og er derfor meget glade for at kunne støtte Friends of Baltazar.

 

Når det bedste ikke er godt nok

Jekas leverer moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. De er specialister i kradsetræ samt -miljøer, foder og tilbehør til hunde og katte. Hos Jekas er du sikret kompetent rådgivning så du får valgt det produkt der passer dig

 

Hjemmelavet legetøj og udstyr til skønne vovser

Miss Molly fremstiller tæpper, legetøj og andet godt til at aktivere din hund. Hun er nok nordisk mester i fleece, og hundene er vilde med hendes kreationer. Du kan læse mere om Miss Molly på hendes Facebook side hvor du også kan se hvad hun har på lager. Der er altid liv og glade dage hos Miss Molly!

 

Petshop & foder -

velvære gennem kvalitet

Fru Poulsen har løbende hjulpet os med hundefoder til fylde sultne maver og legetøj til kvikke hundehoveder i Bosnien. Kig forbi deres butikker i Køge eller på Østerbro og Frederiksberg i København hvis du skal forkæle vovsen!

 

Telefonpasning der betaler sig

TopCall tager telefonen for os hvis vi ikke selv har mulighed for det. De hjælper med at sørge for den perfekte ejer og den perfekte hund finder hinanden.