Rita, sponsoreret af Alexandra

Praktisk information

Rita er født d. 5.4.2014

Hun er 30 cm. og vejer 8 kg.

Hun er steriliseret, chippet og har alle vacciner.

Om Rita

Rita blev spottet under en bro, med en enorm knude under maven. Vi var fast besluttet på at fange hende, da vi også mistænkte at hun var gravid, og det var bare det værste der kunne ske.
Med lidt hjælp blev hun fanget, hun var så bange og forstod ikke, hvad der foregik. Hun har boet der i noget tid, og hun havde sin egen flok, men at lade hende føde i naturen i den tilstand, var ikke en mulighed.

Vi kørte hende til dyrlægen med det samme, og scanningen viste, at hun kun var 2 dage fra termin. Vi besluttede at lave et kejsersnit for at redde hende i det mindste, da hun ikke var i stand til at føde selv, pga. dårlige blodprøver og den enorme knude. Knuden blev fjernet og 6 hvalpe levede.
Desværre døde alle 6, og det var så svært for os og hende. Det eneste vi kunne gøre var at give hende hvalpe der var en måned ældre, som vi fandt nogle få dage før på gaden, hun blomstrede op, hun havde en mening med livet igen.

Hun er stadig meget utryg, og hun lader os kun røre ved hende. Vi træner på det, og hun begynder at forstå, at mennesker ikke er onde. Analysen fra knuden var heldigvis negativ, og hendes sidste blodprøver var perfekte. Så hun er en sund og glad hund med hendes hvalpe og hendes flok igen.

Hun vil have brug for tid til at få tillid til hendes nye ejere, men når hun får det, er hun helt hengiven og hun søger så meget efter mennesker. Vi håber virkelig, at hun snart vil finde hendes nye hjem med en masse kærlighed, som hun fortjener. Det er på tide Rita finder ud af. hvad et ægte trygt hjem er, efter flere år på gaden.

Skal Rita være din?

Rita befinder sig i Bosnien, adoptionsgebyret er på kr. 3350 og dækker over pas (ikke EU), vacciner, chip, sterilisering, transport og registrering i Dansk Hunderegister.

Ved interesse kontakt os på

info@bosniskegadehunde.dk eller på telefon 44 22 53 00 alle hverdage fra 8-17 eller på Facebook