Parker leder efter et nyt hjem på grund af sygdom

Praktisk information

Parker leder efter et nyt hjem da hans nuværende ejer på grund af sygdom ikke længere kan give ham den opmærksomhed som han fortjener. Adoptionegebyret for Parker er 1600 kr. Den gamle ejer vil meget gerne have mulighed for at kunne besøge Parker efter endt sygehusophold.

Om Parker

Parkers nuværende ejer beskriver ham således: Parker er en meget karismatisk og smuk hund. Han har sådan et dejligt sind, og er utrolig kærlig og loyal. En bedre ven kan man ikke forestille sig. Det er med den største hjertesorg at jeg må finde et nyt hjem til min dejlige dreng, da jeg pga. sygdom ikke længere kan give ham den opmærksomhed som han fortjener. Da jeg adopterede ham var han meget bange og kendte ikke til det at have en familie eller hvordan han skulle håndtere at leve sammen med mennesker. Men nu er han en helt anden hund. Han elsker andre hunde og er meget lejesyg. Bolde er også et hit store som små. Herhjemme kan han sagtens underholde sig selv i haven eller i stuen med sin tennisbold. Han har aldrig ødelagt noget, kan være alene hjemme uden problemer og er trænet til at sidde i transportkasse i bilen. Han går fint i snor såvel som løst, det er sjældent vi har snor på ham. Han kommer nor man kalder og er utrolig lærenem. Han kan kommandoerne: Sit, Dæk, Giv Pote, Bliv, Kom og rul rundt. Han er meget ivrig efter at lære.Han elsker at putte, men hopper ikke op i møblerne uden at have fået lov. Han er renlig. Jeg har aldrig haft han omkring små børn så jeg ved ikke hvordan han reagerer, men større børn er han glad for. Jeg håber der er en rigtig sød familie derude der ser deres drømmehund i min skønne Parker.

Skal Parker være din?

Parker befinder sig i Smørum i Danmark, adoptionsgebyret er på kr. 1650. Parker har alle sine vacciner og et pas (ikke EU) der dokumenterer hans vacciner, chip og sterilisering. Parker er registreret i Dansk Hunderegister.