Arbejdet med gadehunde i Bosnien

Sådan her er vejret i Bosnien i Januar. Det er -10 grader og billederne og videoen er taget på kun 15 minutter, der er mange flere hunde end disse der har brug for hjælp. Sådan er Belas hverdag, og hunde som disse er grunden til at Bela gør det store stykke arbejde dag efter dag. Vi vil gerne dele dette med jer så I kan se hvad jeres donationer går til og hvorfor vi har brug for jeres hjælp. Vi har også brug for at I hjælper os med ved at dele vores opslag så vi kan få endnu flere hunde adopteret. Hver gang vi får en hund adopteret betyder det at Bela får plads til at hjælpe en hund væk fra gaden.

Den sorte hund i videoen har som I kan se brug for at blive tilset af en dyrelæge. Det er hjerteskærende at måtte lade ham blive på gaden, men Bela hjælper så godt det er muligt ved at lægge foder ud hver dag. Hvalpen der bliver holdt i kæde ude i snevejret har stået det samme sted i 2 måneder. Bela har henvendt sig flere gange for at få lov at tage staklen ind, ejerne vil ikke høre på hende men hun giver ikke op.

Tusinde tak fra Bela og resten af Friends of Balthazar til alle jer der støtter os, I gør det muligt for os at hjælpe hundene.

 

Vi adopterer en gadehund

af Rasmus Brohave

For en måned siden var jeg i Hercegovina. Den første aften dernede, fandt vi en gadehund ude foran vores hotel. Min manager blev så forelsket i den, at hun valgte at adoptere den. I dag kom den til Danmark. Hils på Marco!

 

Indsamlingsregnskab 2017-2018

Mange tak for støtten til alle vores venner og nye adoptanter! Indsamlingsregnskabet for perioden marts 2017 til marts 2018 kan hentes ved at klikke på linket herunder.

Indsamlingsregnskab-01-03-2017-01-03-2018

 

Ny bestyrelse

Vi har været i gang med de helt store omstruktureringer og har nu fornøjelsen af at kunne meddele, at vi har fået en forenings konto, hvor alle donationer, VA-betalinger og adoptionsbeløb fremadrettet indbetales til.
reg nr: 8493 konto 4930029985
Mobilepay: 91619

Foreningens bestyrelse består af:

Formand: Cecilie Winge

Næstformand: Michael Helgesen

Sekretær: Kaj Lund

Kasserer: Casper Larsen

Revisor: Susanne Levald

Suppleant: Kenny Winge