Laika (reserveret)

Praktisk information

Laika er født d. 14.8.2017

Hun er 25 cm. og vejer 10 kg.

Hun er steriliseret, chippet og har alle vacciner.

Om Laika

Laika blev fundet sammen med sin søster Sussie, da de blev kastet foran vores port. Hun er lidt mindre end hendes søster, men har samme bygning, korte ben og en lang krop.

Hun var en sund og rask hvalp indtil demodex ramte hende, først troede at det var lokal demodex, men det blev værre indtil det punkt, hvor hun havde mistet al sin pels og vi flyttede hende ind i huset. Men med den rigtige behandling fik hun det bedre og bedre. Laika har derfor lært hvordan man opfører sig i et hus, men som enhver hvalp har hun stadig meget at lære.

Hun er meget knyttet til folk, og hun har ingen problemer med børn, da hun har boet med barn i huset. Efter demodex var væk, flyttede hun igen ned til de andre hvalpe, da hun blev lidt forkælet indenfor og skulle lære at opføre sig iblandt andre hunde.
Hun er en perfekt hvalp, der kan gå sammen med alle, og hun accepterer nye hunde uden problemer. Her får du en sjov, legesyg og nysgerrig hund, der får dig til at smile hver dag.

Skal Laika være din?

Laika befinder sig i Bosnien, adoptionsgebyret er på kr. 3350 og dækker over pas (ikke EU), vacciner, chip, sterilisering, transport og registrering i Dansk Hunderegister.

Ved interesse kontakt os på info@bosniskegadehunde.net eller på telefon 44 22 53 00 alle hverdage fra 8-17 eller på Facebook