Hvem var Balthazar?

Balthazar

Han var en rigtig dejlig, stor og kærlig gadehund. Han blev fodret på gaden, som så mange andre hunde, men da han var en stor hund, var han også meget udsat for at blive fanget af hundefangerne. Alene hans størrelse gjorde, at folk var bange for ham, omend han var jordens venligste hund.

Han kom aldrig til Danmark

Det lykkedes at finde en plads i en pension, hvor han skulle være til han blev adopteret. Om morgenen den samme dag, som han skulle hentes ind til trygge forhold, kom hundefangerne med deres fangeredskaber, trailer, stokke og fangede alle de hunde de kunne finde - bl.a Balthazar. De blev kørt ud på en losseplads og dræbt på brutal vis. Til ære for ham, har vi valgt at opkalde vores forening i hans navn, så han aldrig bliver glemt.

Vi arbejder nu på at få så mange hunde, som muligt væk fra gaderne i Bosnien, så de ikke skal lide samme skæbne. Når hundene er socialiseret, neutraliseret, vaccineret, chippet etc. så forsøger vi at finde et godt og trygt hjem til dem i Danmark. Vi tager altid først ud på et uforpligtende hjemmebesøg, hvor vi fortæller om de udfordringer der kan være forbundet med at have en gadehund, og selvfølgelig også for at sikre os, at hjemmet er det rigtige for vores hunde.

Vores organisation er 100% non-profit og alle donationer går ubeskåret til at hjælpe hundene i Bosnien og til nye hjem i Danmark.