Adopter en gadehund

Er din drømmehund her?

Alle hundene på denne side er klar til at blive adopteret. Hundene befinder sig i Bosnien, og adoptionsgebyret på kr. 3350 dækker over pas (ikke EU), vacciner, chip, sterilisering, transport og registrering i Dansk Hunderegister.

Læs mere om de enkelte hunde ved at klikke på billedet

Pluto, sponsoreret af Helene

Vi kan endelig få Pluto op til adoption, da han er færdig med sin terapi og har det godt. Dem som bestemmer sig for at tage imod ham vil få en ven der aldrig vil skuffe. Han fungerer helt normalt, og er endda blevet lidt forelsket i Annelise.

Carmelo (omplacering)

Carmelos ejer har taget en meget uselvisk beslutning og søger derfor et nyt hjem der bedre kan opfylde hans behov for rolige omgivelser. Carmelo skal ud til en familie der kan tilbyde en stor have eller gård uden trafikstøj og mere bevægelse i hjemmet, så han kan blive stimuleret

Ally, sponsoreret af Annika

Ally blev fundet sammen med sin søster under en bro og det var bidende koldt. Vi havde ikke plads til dem selv, så vi fandt en rigtig god plejefamilie, men de begyndte begge to at få mave/tarm problemer, så de kom hjem til os. De fik behandling og specielt foder og fik det hurtigt godt igen.

Alma, sponsoreret af Sarah

Alma vil være perfekt til et hjem uden børn, da hun blev fundet ved en lokal skole, hvor hun har dårlig erfaring med dem. Men måske med træning ville hun kunne lære det.Hun er renlig, men har ikke prøvet at gå i snor, og så hun kan gå med katte. Hun er en hund, der har brug for træning, og hun skal bruge tid til at falde til i et nyt hjem, men hun søger menneskelig kontakt og følger os rundt.

Laika (reserveret)

Laika blev fundet sammen med sin søster Sussie, da de blev kastet foran vores port. Hun er meget knyttet til folk, og hun har ingen problemer med børn. Hun er en perfekt hvalp, der kan gå sammen med alle, og hun accepterer nye hunde uden problemer. Her får du en sjov, legesyg og nysgerrig hund, der får dig til at smile hver dag.

Jane, sponsoreret af Bente

Jane blev bragt til os et par måneder siden af en kvinde fra DK, som var på ferie her i Bosnien. Hun ligner virkelig en mini hyrdehund, og hun opfører sig også som en. Hun er en meget aktiv, ung, glad og sund hund. Hun er klog og lærer meget hurtigt. Hun er vant til snor og hun elsker at lege hele dagen lang.

Bolek, sponsoreret af Bente G.

Bela var på vej igennem byen da en bil i modkørende retning påkørte Bolek på en travl vej. Den anden bil kørte bare videre. Han er vild med børn og har ingen problemer med andre hunde. Han er en rolig hund, han ødelægger ikke noget og så er han renlig.

Sussie, sponsoreret af Simone

Sussie blev fundet med sin søster Laika, da nogen havde kastet dem foran vores port. Da Sussie kom, var hun skræmt og meget forsigtig med alting. Nu er hun altid klar til at lege og hun elsker mad. Med godbidder vil hun lære alt rigtig hurtigt, da hun er en meget klog hund. Da hun ikke bor i huset, ved vi ikke om hun er renlig, men vi ved at hun ikke vokser mere.

Buddy (reserveret)

Om Buddy kan siges at han faktisk fandt os, og han er en af de mest taknemmelige hunde i verden. Han går pænt i snor, han er god med alle de andre hunde og han elsker at køre i bil. Han elsker i det hele taget livet. Han er en perfekt følgesvend, og han binder sig hurtigt.

Princess (reserveret)

Princess er mere end klar til at forlade os og finde sin nye familie. Princess er ekstremt mild og underdanig. Hun er så nem at håndtere og nogle gange endda lidt bange for nye ting. Det gode er, at hun er utroligt knyttet til mennesker, og hun virker virkelig som en rigtig dame.

Hope, sponsoreret af Manuela

Hope var så lille da vi fandt hende under containeren, og vi forventede ikke at hun ville vokse så hurtigt og meget. Hun har meget lange ben så vi forventer, at hun bliver en mellemstor stor hund. Hun har noget jagthund i sig, så hun kan være stædig nogle gange, og hun er også chef i flokken

Milo, sponsoreret af Casper

Milo er en af hvalpene fra Ketty, og han har altid været den af hvalpene altid der først kom når det var spisetid. Han har en stærk personlighed, og han er den, der holder ro og orden i flokken af hunde. Han er en hund, der skal have struktur og træning i sit liv.

Sune (reserveret)

Sune er vant til mennesker og er meget glad for kontakt. Han var og er stadig den største i kuldet, men har en meget blød personlighed. Sune er som en hver ande hvalp livlig og elsker at lege og han er interesseret i alt. Han lærer meget hurtigt og så er han virkelig sjov at være sammen med.

Lolek, sponsoreret af Vibeke

Da Lolek kom ind var han hårdt ramt af orm, og han var lille og meget bange. Han var meget sky i starten ligesom sin bror, men da han begyndte at vokse begyndte han også at blive mere modig. Han er rigtig dygtig til at køre i bil, og han har endda doneret blod til en anden syg hund.

Luna (reserveret)

Luna er en lille tyksak med den mest fantastiske personlighed i verden. Bela fandt hende midt i byen, og hun fulgte efter hende med til bilen, så hvad skulle hun gøre? Bela kunne jo ikke bare lade hende stå der i kulden, når nu hun var så glad, tillidsfuld og fuld af livsmod.

Mickey, sponsoreret af Jette

Mickey går udenfor med de store hunde, og han har ingen problemer med nogen. Da han er så lille og stadig opfører sig meget som hvalp, så han skal lige bruge lidt mere tid til at vokse op. Han er en meget sjov hvalp, der kan lide mennesker og børn.

Annelise, sponsoreret af Helene

Da hun var hvalp var der nogen der skar hende op hen over ryggen, og vi vil ALDRIG kunne forstå en handling som denne! Vi troede der ville være konsekvenser efter dette, men hun er en frygtløs hund. Hun er den lille chef i flokken, og hundene respekterer hende.