Adopter en gadehund

Er din drømmehund her?

Alle hundene på denne side er klar til at blive adopteret. Hundene befinder sig i Bosnien, og adoptionsgebyret på kr. 3350 dækker over pas (ikke EU), vacciner, chip, sterilisering, transport og registrering i Dansk Hunderegister.

Læs mere om de enkelte hunde ved at klikke på billedet

Parker

Parker leder efter et nyt hjem da hans nuværende ejer pga. sygdom ikke længere kan give ham den opmærksomhed som han fortjener. Parker er en meget karismatisk og smuk hund. Han har sådan et dejligt sind, og er utrolig kærlig og loyal.

Pluto, sponsoreret af Helene

Vi kan endelig få Pluto op til adoption, da han er færdig med sin terapi og har det godt. Dem som bestemmer sig for at tage imod ham vil få en ven der aldrig vil skuffe. Han fungerer helt normalt, og er endda blevet lidt forelsket i Annelise.

Ally, sponsoreret af Annika

Ally blev fundet sammen med sin søster under en bro og det var bidende koldt. Vi havde ikke plads til dem selv, så vi fandt en rigtig god plejefamilie, men de begyndte begge to at få mave/tarm problemer, så de kom hjem til os. De fik behandling og specielt foder og fik det hurtigt godt igen.

Alma, sponsoreret af Sarah

Alma vil være perfekt til et hjem uden børn, da hun blev fundet ved en lokal skole, hvor hun har dårlig erfaring med dem. Men måske med træning ville hun kunne lære det.Hun er renlig, men har ikke prøvet at gå i snor, og så hun kan gå med katte. Hun er en hund, der har brug for træning, og hun skal bruge tid til at falde til i et nyt hjem, men hun søger menneskelig kontakt og følger os rundt.

Coby, sponsoreret af Susanne

Coby blev fundet med sine søskende og hans skadede mor på gaderne i Sarajevo. Vi måtte gøre noget da vi både har et blødt hjerte for mødre og racen Belgisk Shepards. Han er en meget stabil hund der elsker mennesker. Han skal have struktur og arbejde pga. hans race. Coby har en stærk personlighed og viser stor interesse for at arbejde.

Laika, sponsoreret af Cecilie

Laika blev fundet sammen med sin søster Sussie, da de blev kastet foran vores port. Hun er meget knyttet til folk, og hun har ingen problemer med børn. Hun er en perfekt hvalp, der kan gå sammen med alle, og hun accepterer nye hunde uden problemer. Her får du en sjov, legesyg og nysgerrig hund, der får dig til at smile hver dag.

Dakota, sponsoreret af David

Dakota er en af vores særlige tilfælde. Da vi fandt hende, var hun skadet efter at være blevet ramt af en lastbil. Hun gemte sine hvalpe og passede på dem, men da hun ikke havde nok mælk i sig til dem. Hun er meget lydig, og hun lærer hurtigt. Hun er en rigtig god vagthund, er helt renlig og er god til at gå i snor og køre i bil.

Jane, sponsoreret af Bente

Jane blev bragt til os et par måneder siden af en kvinde fra DK, som var på ferie her i Bosnien. Hun ligner virkelig en mini hyrdehund, og hun opfører sig også som en. Hun er en meget aktiv, ung, glad og sund hund. Hun er klog og lærer meget hurtigt. Hun er vant til snor og hun elsker at lege hele dagen lang.

Naja, sponsoreret af Joan

Vi fandt Naja sammen med sin søster Ally under en bro i bidende kulde. Hun kom i en god plejefamilie eftersom vi ikke havde plads på det tidspunkt. Hun er en klog hund og er meget renlig, taget i betragtning af hendes alder. Hun er god med børn og hunde, dog ikke de store hunde. Hun tilbragte tid med en kat i plejefamilien så vi går ud fra at det ikke ville være et problem.

Rita, sponsoreret af Alexandra

Rita blev spottet under en bro, med en enorm knude under maven. Med lidt hjælp blev hun fanget, hun var så bange og forstod ikke, hvad der foregik. Hun er stadig meget utryg, og hun lader os kun røre ved hende. Vi træner på det, og hun begynder at forstå, at mennesker ikke er onde. Analysen fra knuden var heldigvis negativ, og hendes sidste blodprøver var perfekte.

Shipy, sponsoreret af Bente

Shipy blev overdraget sammen med et par andre hunde, da ejeren ikke længere kunne passe på dem. Han er renlig og en af de mest lykkelige hunde i verden. Han faldt meget hurtigt til her og vi har aldrig nogen problemer med ham. Han leger med alle hunde, og hvalpe er ligeglad med hvem, han vil bare gerne lege.

Sussie, sponsoreret af Simone

Sussie blev fundet med sin søster Laika, da nogen havde kastet dem foran vores port. Da Sussie kom, var hun skræmt og meget forsigtig med alting. Nu er hun altid klar til at lege og hun elsker mad. Med godbidder vil hun lære alt rigtig hurtigt, da hun er en meget klog hund. Da hun ikke bor i huset, ved vi ikke om hun er renlig, men vi ved at hun ikke vokser mere.

Thea, sponsoreret af Susanne

Thea vil på grund af sin størrelse være perfekt til lejlighed. Hun er en fantastisk hund nu, der følger os rundt, hun har stadig sine øjeblikke, når nye mennesker kommer og er bange, men hun opførte sig perfekt hos dyrlægen, hun lader os gøre alt, og hun begynder at hygge sig.

Aart, sponsoreret af Susanne

Aart er en stor dreng, og det har han været fra den første dag. Han har altid skilt ud fra de andre med sin farve, størrelse og personlighed. Han reagerer ikke på nye lyde, biler der kører forbi eller fyrværkeri. Han er ikke renlig og skal have struktur da han har Malinois i blodet.

Lexie, sponsoreret af Malene

Lexie søger den perfekte familie, for hun er perfekt. Hun har boet og levet med os i huset som voresegne hunde, så hun kender alle reglerne. Da hun er den mest nuttede hund i verden er hun selvfølgelig lidt forkælet.

Ketty, sponsoreret af Christel

Ketty er en meget rolig hund som elsker både voksne og børn. Hun er lidt bange for store hunde, men med vores egen hund i huset blev hun bedre til det. Hun elsker at sove og er renlig. Hun er meget lydig.

Annelise, sponsoreret af Helene

Da hun var hvalp var der nogen der skar hende op hen over ryggen, og vi vil ALDRIG kunne forstå en handling som denne! Vi troede der ville være konsekvenser efter dette, men hun er en frygtløs hund. Hun er den lille chef i flokken, og hundene respekterer hende.

Buddy, sponsoreret af David

Om Buddy kan siges at han faktisk fandt os, og han er en af de mest taknemmelige hunde i verden. Han går pænt i snor, han er god med alle de andre hunde og han elsker at køre i bil. Han elsker i det hele taget livet. Han er en perfekt følgesvend, og han binder sig hurtigt.

Mile, sponsoreret af Susanne

Mile har uden tvivl de korteste ben vi nogensinde har set. Han har til gengæld en laaaang krop og han er en af de sjoveste hunde vi har her. Han er også den sejeste. Intet kan distrahere ham, og han er aldrig nogensinde i dårligt humør.