Adopter en gadehund

Er din drømmehund her?

Alle hundene på denne side er klar til at blive adopteret. Hundene befinder sig i Bosnien, og adoptionsgebyret på kr. 3500 dækker over pas (ikke EU), vacciner, chip, sterilisering, transport og registrering i Dansk Hunderegister.

Læs mere om de enkelte hunde ved at klikke på billedet

Ally, sponsoreret af Annika

Ally blev fundet sammen med sin søster under en bro og det var bidende koldt. Vi havde ikke plads til dem selv, så vi fandt en rigtig god plejefamilie, men de begyndte begge to at få mave/tarm problemer, så de kom hjem til os. De fik behandling og specielt foder og fik det hurtigt godt igen.

Sofia, sponsoreret af Susanne

Sofia har en helt særlig hund med en meget mild personlighed, selvom hun har malinois gener i sig. Hun er ekstremt blid og nogle gange, når hun kommer i en ny situation, kan hun være genert og lidt bange. Hun vil have brug for socialisering, og en person, der vil vise hende verden.

Bolek, sponsoreret af Bente G.

Bela var på vej igennem byen da en bil i modkørende retning påkørte Bolek på en travl vej. Den anden bil kørte bare videre. Han er vild med børn og har ingen problemer med andre hunde. Han er en rolig hund, han ødelægger ikke noget og så er han renlig.

Emma, sponsoreret af Mette

Emma blev fundet bag en restaurant hvor hun havde opholdt sig i 2 dage med et brækket ben. Hendes ene pote er ikke 100% lige, men hun har fuld funktion i benet, og når hun tigger giver hun altid pote med netop denne pote. Hun er meget forkælet og hun opfører sig som en dronning.

Hope, sponsoreret af Manuela

Hope var så lille da vi fandt hende under containeren, og vi forventede ikke at hun ville vokse så hurtigt og meget. Hun har meget lange ben så vi forventer, at hun bliver en mellemstor stor hund. Hun har noget jagthund i sig, så hun kan være stædig nogle gange, og hun er også chef i flokken

Milo, sponsoreret af Jette P.

Milo er en af hvalpene fra Ketty, og han har altid været den af hvalpene altid der først kom når det var spisetid. Han har en stærk personlighed, og han er den, der holder ro og orden i flokken af hunde. Han er en hund, der skal have struktur og træning i sit liv.

Lolek, sponsoreret af Vibeke

Da Lolek kom ind var han hårdt ramt af orm, og han var lille og meget bange. Han var meget sky i starten ligesom sin bror, men da han begyndte at vokse begyndte han også at blive mere modig. Han er rigtig dygtig til at køre i bil, og han har endda doneret blod til en anden syg hund.

Flora, sponsoreret af Cecilie

Flora blev fundet på en gade med et brækket bagben, et sted hvor folk plejer at dumpe deres hunde. Hendes bedring tog lang tid, men det var det hele værd. Flora er nu en af de hurtigste hunde i Narnia, hun er meget legesyg, og hun elsker alle hunde, og alle hunde elsker hende.

Lilly, sponsoreret af Celina

Lilly blev fundet imens hun var i løbetid. Hun er højst sandsynligt blevet smidt ud af sin ejer da hun kom i løbetid. Hendes adfærd fortæller at hun var nogens hund, hun er renlig, stille og ødelægger ikke tingene. Hun er god til børn og voksne, men knytter sig mest til en person.

Sonja, sponsoreret af Lilja

Sonja er den type hund som først skal se situationen og derefter reagere, hun er stadig en legesyg lille hvalp og også meget renlig for hendes alder. Hun kan med alle de andre hunde, små som store, ung og gammel. Hun er som sin mor, ekstremt klog og hun tænker meget.

Berta, sponsoreret af Celine

Berta er en shih tzu-blanding. Vi tror hun har haft en ejer og må have været blevet dumpet, da hun kender alle regler i huset. Det er meget svært at forklare, men denne lille pige forstår alt, hvad der foregår omkring hende, og hvordan hun ser en lige ind i øjnene, når du taler til hende

Kayla, sponsoreret af Louise

Kayla blev fundet med sin mor og søskende lige inden et stort uvejr i år, Kayla er følsom og utroligt klog, men nogle gange er hendes reaktion på nye ting, at løbe væk fra det. Hun er også meget nysgerrig i alt. Hun er nem at stimulere og har kan med træning blive modigere.

Pluto (reserveret)

Vi kan endelig få Pluto op til adoption, da han er færdig med sin terapi og har det godt. Dem som bestemmer sig for at tage imod ham vil få en ven der aldrig vil skuffe. Han fungerer helt normalt, og er endda blevet lidt forelsket i Annelise.

Hubert (reserveret)

Hubert har fået for lidt D-vitamin og har derfor deforme forben (engelsk syge). Hubert har 100% bevægelse i sin albuer, så dette er kun æstetisk, og han kan leve et godt, langt liv. Hans tilstand er forbedret hos, han sover på en ergonomisk seng, spiser kvalitetsfødevarer og får mange vitaminer.

Tikka (reserveret)

Tikka er en raceren Husky, og derfor skal potentielle adoptanter sætte sig ind i hendes race før de overvejer at adoptere hende. Tikka er i dag en skøn hund der hopper rundt når der er gæster og elsker at blive børstet. Hun leger med alle mennesker og hunde, men hun er en alfa-hund.

Amigo (reserveret)

Amigo (før Melvin) blev fundet i maj, under oversvømmelserne med hans søskende og mor. Melvin er ikke en typisk hvalp, da han hviler meget i sig selv og er lydig. Han er virkelig madglad, og som sin mor er han meget klog, men ikke så energisk, så han bliver en nem hund at arbejde med.

Ada (reserveret)

Ada er malinois men har en meget mild personlighed. Hun er meget underdanig og har på intet tidspunkt vist tegn på aggression mod mennesker og andre hunde. Hun er ikke så vild med legetøj og bolde generelt, men med disciplin og træning bliver hun en god hund.