Adopter en gadehund

Er din drømmehund her?

Alle hundene på denne side er klar til at blive adopteret. Hundene befinder sig i Bosnien, og adoptionsgebyret på kr. 3350 dækker over pas (ikke EU), vacciner, chip, sterilisering, transport og registrering i Dansk Hunderegister.

Læs mere om de enkelte hunde ved at klikke på billedet

Pluto, sponsoreret af Helene

Vi kan endelig få Pluto op til adoption, da han er færdig med sin terapi og har det godt. Dem som bestemmer sig for at tage imod ham vil få en ven der aldrig vil skuffe. Han fungerer helt normalt, og er endda blevet lidt forelsket i Annelise.

Annelise, sponsoreret af Helene

Da hun var hvalp var der nogen der skar hende op hen over ryggen, og vi vil ALDRIG kunne forstå en handling som denne! Vi troede der ville være konsekvenser efter dette, men hun er en frygtløs hund. Hun er den lille chef i flokken, og hundene respekterer hende.

Ally, sponsoreret af Annika

Ally blev fundet sammen med sin søster under en bro og det var bidende koldt. Vi havde ikke plads til dem selv, så vi fandt en rigtig god plejefamilie, men de begyndte begge to at få mave/tarm problemer, så de kom hjem til os. De fik behandling og specielt foder og fik det hurtigt godt igen.

Alma (reserveret)

Alma vil være perfekt til et hjem uden børn, da hun blev fundet ved en lokal skole, hvor hun har dårlig erfaring med dem. Men måske med træning ville hun kunne lære det.Hun er renlig, men har ikke prøvet at gå i snor, og så hun kan gå med katte. Hun er en hund, der har brug for træning, og hun skal bruge tid til at falde til i et nyt hjem, men hun søger menneskelig kontakt og følger os rundt.

Bolek, sponsoreret af Bente G.

Bela var på vej igennem byen da en bil i modkørende retning påkørte Bolek på en travl vej. Den anden bil kørte bare videre. Han er vild med børn og har ingen problemer med andre hunde. Han er en rolig hund, han ødelægger ikke noget og så er han renlig.

Sussie (reserveret)

Sussie blev fundet med sin søster Laika, da nogen havde kastet dem foran vores port. Da Sussie kom, var hun skræmt og meget forsigtig med alting. Nu er hun altid klar til at lege og hun elsker mad. Med godbidder vil hun lære alt rigtig hurtigt, da hun er en meget klog hund. Da hun ikke bor i huset, ved vi ikke om hun er renlig, men vi ved at hun ikke vokser mere.

Buddy (reserveret)

Om Buddy kan siges at han faktisk fandt os, og han er en af de mest taknemmelige hunde i verden. Han går pænt i snor, han er god med alle de andre hunde og han elsker at køre i bil. Han elsker i det hele taget livet. Han er en perfekt følgesvend, og han binder sig hurtigt.

Jane, sponsoreret af Bente G.

Jane blev bragt til os et par måneder siden af en kvinde fra DK, som var på ferie her i Bosnien. Hun ligner virkelig en mini hyrdehund, og hun opfører sig også som en. Hun er en meget aktiv, ung, glad og sund hund. Hun er klog og lærer meget hurtigt. Hun er vant til snor og hun elsker at lege hele dagen lang.

Hope, sponsoreret af Manuela

Hope var så lille da vi fandt hende under containeren, og vi forventede ikke at hun ville vokse så hurtigt og meget. Hun har meget lange ben så vi forventer, at hun bliver en mellemstor stor hund. Hun har noget jagthund i sig, så hun kan være stædig nogle gange, og hun er også chef i flokken

Milo, sponsoreret af Casper

Milo er en af hvalpene fra Ketty, og han har altid været den af hvalpene altid der først kom når det var spisetid. Han har en stærk personlighed, og han er den, der holder ro og orden i flokken af hunde. Han er en hund, der skal have struktur og træning i sit liv.

Lolek, sponsoreret af Vibeke

Da Lolek kom ind var han hårdt ramt af orm, og han var lille og meget bange. Han var meget sky i starten ligesom sin bror, men da han begyndte at vokse begyndte han også at blive mere modig. Han er rigtig dygtig til at køre i bil, og han har endda doneret blod til en anden syg hund.

Mickey (reserveret)

Mickey går udenfor med de store hunde, og han har ingen problemer med nogen. Da han er så lille og stadig opfører sig meget som hvalp, så han skal lige bruge lidt mere tid til at vokse op. Han er en meget sjov hvalp, der kan lide mennesker og børn.

Sofia, sponsoreret af Susanne

Sofia har en helt særlig hund med en meget mild personlighed, selvom hun har malinois gener i sig. Hun er ekstremt blid og nogle gange, når hun kommer i en ny situation, kan hun være genert og lidt bange. Hun vil have brug for socialisering, og en person, der vil vise hende verden.

Hubert, sponsoreret af David

Hubert har fået for lidt D-vitamin og har derfor deforme forben (engelsk syge). Hubert har 100% bevægelse i sin albuer, så dette er kun æstetisk, og han kan leve et godt, langt liv. Hans tilstand er forbedret hos, han sover på en ergonomisk seng, spiser kvalitetsfødevarer og får mange vitaminer.

Vidar (reserveret)

I starten ledte Vidar efter sin plads i flokken, og han har brugt noget tid med familien inde i huset indtil han blev tryg ved stedet. Vidar gør ikke, han er renlig og alle elsker ham ligesom han elsker alle. Han ødelægger ingenting, kan gå i snor og ved præcis hvordan man opfører sig i huset.

Hannibal, sponsor Susanne J

Hannibal blev kastet ind i Belas hæk ved shelteret. Han er helt sikkert Husky eller Malamut mix, men han har en meget mild personlighed som man knapt kan tro på. Han er altid i godt humør og meget rolig, intet kan stresse ham og alt hvad han gør, gør han stille, han har aldrig travlt.

Tikka, sponsoreret at Bente H.

Tikka er en raceren Husky, og derfor skal potentielle adoptanter sætte sig ind i hendes race før de overvejer at adoptere hende. Tikka er i dag en skøn hund der hopper rundt når der er gæster og elsker at blive børstet. Hun leger med alle mennesker og hunde, men hun er en alfa-hund.

Ada, sponsoret af Annette HE

Ada er malinois men har en meget mild personlighed. Hun er meget underdanig og har på intet tidspunkt vist tegn på aggression mod mennesker og andre hunde. Hun er ikke så vild med legetøj og bolde generelt, men med disciplin og træning bliver hun en god hund.

Nada (reserveret)

Nada er en middel-aktiv hund, renlig, ekstremt smart, samarbejdsvillig, og virkelig god med børn. Hun kan være en lille smule dominerende overfor hun-hunde men har ingen problemer med han-hunde. Hun kan gå i snor og er meget indstillet på at behage og være en god hund.