Hjælp gennem donation

Støt vores arbejde for de bosniske gadehunde

Hvad går min støtte til?

Vi er en gruppe af frivillige, der arbejder for at hjælpe med adoption af gadehunde fra de bosniske gader. Disse hunde har ikke kendt til ret meget andet end hårde ord og ondskabsfulde gerninger før vi tager dem ind. Hos Friends of Balthazar vil gøre en forskel for disse hunde, og derfor arbejder vi alle frivilligt. Vi bliver finansieret via loppemarkeder, auktioner på nettet, adoptioner og donationer. Vi er derfor afhængige af andre menneskers velvilje og hjælp, dette kan være i form af donation af ting til auktioner eller via kontante donationer.

De penge vi får ind via donationerne, uanset formen, går til foder, vaccinationer, øre-chips, ormekure, dyrelægebesøg og i ny og næ lidt godbidder og legetøj. Intet beløb er for småt og alt kan sælges på nettet. Det eneste vi har brug for er jeres hjælp så vi kan hjælpe hundene!

Donér gennem hundeloppen

Hundeloppen er en Facebookside hvor du kan komme af med de ting som du ikke længere vil have, og andre kan gøre et godt køb. Man bestemmer selv hvor meget der skal gå til hundene, dog skal en del gå til hundene. Meld dig ind her.

Sponsorer en hund

Du kan sponsorere en af vores hunde indtil den bliver adopteret, vi kalder dette virtuel adoption. Det foregår ved at du udvælger en af hundene som stadig befinder sig i Bosnien. Denne hund støtter du så med minimum 100 kr/måned. For de 100 kr kan hunden brødfødes hver måned, dog er man ofte flere om at sponsorere samme hund da bl.a. hundepension, vacciner, loppekure osv. også skal betales.

Husk at hver en krone tæller! Vi kan ikke redde hele verden, men vi kan redde en hund af gangen!

Skriv til info@bosniskegadehunde.net for mere information.

Bliv en del af foreningen

Du har også mulighed for at melde dig ind i Foreningen Friends og Balthazar – Bosniske gadehunde.

Det gør du ved at sende os en mail med navn, telefon, kontaktadresse/mailadresse og på overførslen skriver du “kontingent” og navn.
Kontingentet er på kr. 50 pr. måned og pengene går ubeskåret til hundene hos Bela i Bosnien.

Skriv til info@bosniskegadehunde.net for mere information.

Betalingsoplysninger
Reg.nr: 8493 Kontonr.: 4930029985
MOBILEPAY: 91619

Se og besøg vores sponsorer her!