Dakota, sponsoreret af David

Praktisk information

Dakota født d. 27.06. 2014.

Hun er 62 cm. og vejer 25 kg.

Hun er steriliseret, chippet og har alle vacciner.

Om Dakota

Dakota er en af vores særlige tilfælde. Da vi fandt hende, var hun skadet efter at være blevet ramt af en lastbil. Hun gemte sine hvalpe og passede på dem, men da hun ikke havde nok mælk i sig til dem, og ikke selv mad og vand vidste vi, at vi måtte gøre noget. Så vi organiserede en transport fra Sarajevo, så hende og hendes hvalpe kunne blive bragt til os.

Først var hun meget bange og tillod os ikke at røre ved hendes hvalpe, men vi nægtede at give op! Efter kun 2 dage forstod hun, at hun var i sikkerhed og hun kom endelig til os. Det var et smukt øjeblik, da vi indså vi havde vundet hendes tillid og fra det øjeblik var hun en helt anden hund. Mængden af kærlighed hun giver er helt utroligt, og at have sådan en taknemlig hund er en fornøjelse.

På et af hendes ben havde hun et stort sår, der nu er næsten helet. På det anden ben har hun en gammel skade, fra da hun boede på gaden, som har helet af sig selv. Nogle gange halter hun lidt, men så længe hun sover på en flad blød overflade hun er glad og viser ingen tegn på smerte.

Vi er ikke sikre på, om hun er en ren race Malonois, men hun har meget af den i hende. Hun har et bestemt mærke, der ligner en tåre ved siden af hendes øje. Hun har lidt af en afhængighed til hendes legetøj, det er et pink plastikben og hun vil ikke være i hendes kurv uden det.

Når hun keder sig, kan det ske, at hun vil udforske alt i huset og også tygge på noget. Så hun har brug for, at hendes energi skal drænes, inden hun kan være alene hjemme og hun er vant til at være i et mindre rum, når hun er alene.

Hun er meget lydig, og hun lærer hurtigt. Men mod ejere kan hun være underdanig, og hun kan ikke lide hævede stemmer. Hun er en rigtig god vagthund. Hun er helt renlig, god til at gå i snor og køre i bil. Hun kan leve med større børn, og det ville være perfekt for hende at leve i en aktiv familie. Hun kan ikke få nok af at blive nusset, og søger altid menneskelig kontakt.

Skal Dakota være din?

Dakota befinder sig i Bosnien, adoptionsgebyret er på kr. 3350 og dækker over pas (ikke EU), vacciner, chip, sterilisering, transport og registrering i Dansk Hunderegister.

Ved interesse kontakt os på

info@bosniskegadehunde.dk eller på telefon 44 22 53 00 alle hverdage fra 8-17 eller på Facebook