Coby, sponsoreret af Susanne

Praktisk information

Coby født d. 12.09.2017.

Han er nu omkring 33 cm og vejer 7 kg.

Hans mor er 63 cm og vejer 25 kg, så vi formoder at han ender på omkring den vægt og højde.

Om Coby

Coby blev fundet med sine søskende og hans skadede mor på gaderne i Sarajevo. Da vi så billederne af dem, vidste vi at vi måtte gøre noget, da vi både har et blødt hjerte for mødre, men også racen Belgisk Shepards, som moren Dakota er. De var 10 dage gamle, da de kom.

Fra den første dag var Coby en af de største hvalpe, der altid var den første der kom til Dakota, når det var spistetid. Han viser en masse Malinois blod, trækker i vores bukser, altid i godt humør og er aldrig bange for noget.

Han er en meget stabil hund, der elsker mennesker. Han vil være en hund, der skal have struktur og arbejde pga. hans race. Hans mor er en mild og sjov hund, uden nogen form for aggressiv adfærd. Coby har en stærk personlighed, og han kan læres op til at blive en særlig hund, da han viser stor interesse for at arbejde.

Han er vant til andre hunde, små og store, og han er også vant til børn, da han vokser op med barn i huset. Vi har gjort vores del af jobbet for at han er blevet socialiseret med andre hunde og mennesker hos os, men det ville være godt for ham at blive adopteret så hurtigt som muligt, så han kan lære omverdenen at kende, og han er mere end klar til at lære.

Skal Coby være din?

Coby befinder sig i Bosnien og adoptionsgebyret er på kr 3350 og dækker over pas (ikke EU), vacciner, chip, sterilisering, transport og registrering i Dansk Hunderegister.

Ved interesse kontakt os på:

info@bosniskegadehunde.dk eller på vores hovednummer 44 22 53 00 alle hverdage fra 8-17 eller på Facebook