Alma

Praktisk information

Alma er født d. 20.8.2017

Hun er 24 cm. og vejer 3 kg.

Hun er steriliseret, chippet og har alle vacciner.

Om Alma

Alma vil være perfekt til et hjem uden børn, da hun blev fundet ved en lokal skole, hvor hun har dårlig erfaring med dem. Men måske med træning ville hun kunne lære det.

Hun blev fundet hos sin søster Thea og mor Lulu, ejerne var villige til at give dem til os, men ikke Lulu. Vi var fast besluttet at tage Lulu også, en hund på 3 kg der var i kæde. Vi skulle først fange Alma, og hun gav os store problemer, det tog os hele dagen for at få fat på hende.
Det tog os 2 uger før vi kunne komme til dem, men da det først lykkes os, var der ingen problemer. Selv hos dyrlægen var hun perfekt.

Hun er renlig, men har ikke prøvet at gå i snor, og så hun kan gå med katte. Hun er en hund, der har brug for træning, og hun skal bruge tid til at falde til i et nyt hjem, men hun søger menneskelig kontakt og følger os rundt. Vi er overbeviste om, at hun med tålmodighed kan blive til en perfekt hund. Hun er stadig meget ung, så hun kan overvinde hendes problemer.

NB: Den 27/6-2019 brækkede Alma hendes højre forben under leg med de andre hunde. Operationen gik fint, og der er et røntgenbillede af benet efter operationen i albummet. Som det ses i videoen så er Alma ved godt mod efter hun kom tilbage til Narnia.