Ally, sponsoreret af Annika

Praktisk information

Ally er født d. 28.11.2017

Hun vejer 10 kg (opdateret 02-07-2019)

Hun er ikke steriliseret, men er chippet og har alle vacciner.

Om Ally

Ally blev fundet sammen med sin søster under en bro og det var bidende koldt. Vi havde ikke plads til dem selv, så vi fandt en rigtig god plejefamilie, men de begyndte begge to at få mave/tarm problemer, så de kom hjem til os.
De fik behandling og specielt foder og fik det hurtigt godt igen.

Ally har altid været mindre og svagere end sin søster, men hun har klaret den to gange så vi kan virkelig sige at hun er en fighter. Siden da har hun ikke haft nogle problemer, men de kommende ejere skal være opmærksom på, at hun har en følsom mave. Ally er en meget rolig hund som elsker mennesker, men er dog lidt bange for store hunde og har brug for noget tid til at tilpasse sig dem.

Hun har det fint med børn og kan også godt med katte, eftersom hun var sammen med nogle da hun boede i plejefamilie. Vi kan hverken sige eller være sikre på hvor stor hun bliver eftersom hun vokser hurtigt, men hun har lange ben og er en lettere type hund.

Hun er en normal legeglad hvalp som skal lære en masse, men hun er en klog hund så der burde ikke blive nogle problemer. Hun kan passe ind i enhver familie som har en viljen til at have en god hvalp og gøre hende endnu mere perfekt end hun allerede er.

Skal Ally være din?

Ally befinder sig i Bosnien og adoptionsgebyret er på kr. 3.500 og dækker over pas (ikke EU), chip, vacciner, sterilisation/kastration, er testet for Giardia, hjerte/lunge orm, transport og bliver indregistreret i dansk hunderegister. Ved interesse kontakt os her på Facebook, på info@bosniskegadehunde.net eller på telefon hverdage fra 8-17.