Adopterede gadehunde

Vi er meget stolte af at have hjulpet alle disse hunde til deres nye hjem i Darnmark! Hver eneste hund har en helt særlig plads i vores hjerter, og vi holder os løbende opdateret på hvordan det går med hundene via en facebook gruppe for adoptanter.

LÆS MERE OM DE ENKELTE HUNDE VED AT KLIKKE PÅ BILLEDET

Gadehunde adopteret i 2019

Zagita

Zagita blev fundet ude midt i skoven kun 1,5 måned gammel. Zagita er virkelig inteligent, rolig, stille, og en uafhængig hund. Meget mild og vil gerne hilse på alle slags hunde, dele kærlighed ud til alle mennesker og børn. Fra da hun var en hvalp, kunne vi se, hvor hurtigt hun er.

Molly

Hun er bare nuttet, altid bag vores ben og forlader ikke vores side. Hun kalder på os med sin lille bjæffen for at få kærtegn, og for at være sammen med os.Hun er en perfekt hund til en lejlighed, da hun hverken gør eller ødelægger ting, og hun er renlig.

Kaya

Denne lille “foxy” tæve er fuld af kærlighed. Hun elsker børn, hunde, katte. Hendes ‘hej’ til alle, der kommer i haven foregår ved at hun, forsigtigt tager hænderne i munden samtidig med at hun hopper og så er det svært ikke at smelte helt. Kaya er glad for små ting i livet.

Beta

Beta kom til vores låge sammen med sin flok, to tæver. Vi aner ikke hvordan de tre har fundet sammen eller hvor længe de har været en flok, de dukkede bare op foran vores hus og ville ikke gå igen. Hun passer altid på de andre. Hun er også meget, meget sød og er en meget blid hund.

Maya

Denne lille dejlighed er fuld af kærlighed. Maya blev fundet med 2 søskende i et forladt hus. Den ene forsvandt, men hendes søster Kaya blev hos hende indtil vi ankom. Maya er en hund, der gerne slapper af i solen, ligger på sofaen, leger med andre hunde og nusser hele dagen lang.

Bela

Bela har vi taget væk fra det samme sted, hvor de holdt Lulu som lænkehund, sammen med Lulu's hvalpe, Alma og Thea. Bela er den type hund, der elsker at være i centrum, og hun er meget nuttet og knyttet til mennesker. Hun er god til bilkørsel og i snor.

Mile

Mile har uden tvivl de korteste ben vi nogensinde har set. Han har til gengæld en laaaang krop og han er en af de sjoveste hunde vi har her. Han er også den sejeste. Intet kan distrahere ham, og han er aldrig nogensinde i dårligt humør.

Ketty

Ketty er en meget rolig hund som elsker både voksne og børn. Hun er lidt bange for store hunde, men med vores egen hund i huset blev hun bedre til det. Hun elsker at sove og er renlig. Hun er meget lydig. Dem der tager imod hende får sig en rolig og smuk hund!

Naja

Vi fandt Naja sammen med sin søster Ally under en bro i bidende kulde. Hun kom i en god plejefamilie eftersom vi ikke havde plads på det tidspunkt. Hun er en klog hund og er meget renlig, taget i betragtning af hendes alder. Hun er god med børn og hunde, dog ikke de store hunde.

Shipy

Shipy blev overdraget sammen med et par andre hunde, da ejeren ikke længere kunne passe på dem. Han er renlig og en af de mest lykkelige hunde i verden. Han faldt meget hurtigt til her. Han leger med alle hunde, og er ligeglad med hvem, han vil bare gerne lege.

Nala

Nala vil på grund af sin størrelse være perfekt til lejlighed. Hun er en fantastisk hund nu, der følger os rundt, hun har stadig sine øjeblikke, når nye mennesker kommer og er bange, men hun opførte sig perfekt hos dyrlægen, hun lader os gøre alt, og hun begynder at hygge sig.

Laika

Laika blev fundet sammen med sin søster Sussie, da de blev kastet foran vores port. Hun er meget knyttet til folk, og er en perfekt hvalp der kan gå sammen med alle, og hun accepterer nye hunde uden problemer. Her får du en sjov, legesyg og nysgerrig hund, der får dig til at smile hver dag.

Princess

Princess er mere end klar til at forlade os og finde sin nye familie. Princess er ekstremt mild og underdanig. Hun er så nem at håndtere og nogle gange endda lidt bange for nye ting. Det gode er, at hun er utroligt knyttet til mennesker, og hun virker virkelig som en rigtig dame.

Sune

Sune er vant til mennesker og er meget glad for kontakt. Han var og er stadig den største i kuldet, men har en meget blød personlighed. Sune er som en hver ande hvalp livlig og elsker at lege og han er interesseret i alt. Han lærer meget hurtigt og så er han virkelig sjov at være sammen med.

Luna

Luna er en lille tyksak med den mest fantastiske personlighed i verden. Bela fandt hende midt i byen, og hun fulgte efter hende med til bilen, så hvad skulle hun gøre? Bela kunne jo ikke bare lade hende stå der i kulden, når nu hun var så glad, tillidsfuld og fuld af livsmod.

Carmelo

Carmelos ejer har taget en meget uselvisk beslutning og søger derfor et nyt hjem der bedre kan opfylde hans behov for rolige omgivelser. Carmelo skal ud til en familie der kan tilbyde en stor have eller gård uden trafikstøj og mere bevægelse i hjemmet, så han kan blive stimuleret.

Buddy

Om Buddy kan siges at han faktisk fandt os, og han er en af de mest taknemmelige hunde i verden. Han går pænt i snor, han er god med alle de andre hunde og han elsker at køre i bil. Han elsker i det hele taget livet. Han er en perfekt følgesvend, og han binder sig hurtigt.

Vidar

I starten ledte Vidar efter sin plads i flokken, og han har brugt noget tid med familien inde i huset indtil han blev tryg ved stedet. Vidar gør ikke, han er renlig og alle elsker ham ligesom han elsker alle. Han ødelægger ingenting, kan gå i snor og ved præcis hvordan man opfører sig i huset.

Sussie

Sussie blev fundet med sin søster Laika, da nogen havde kastet dem foran vores port. Da Sussie kom, var hun skræmt og meget forsigtig med alting. Nu er hun altid klar til at lege og hun elsker mad. Med godbidder vil hun lære alt rigtig hurtigt, da hun er en meget klog hund.

Mickey

Mickey går udenfor med de store hunde, og han har ingen problemer med nogen. Da han er så lille og stadig opfører sig meget som hvalp, så han skal lige bruge lidt mere tid til at vokse op. Han er en meget sjov hvalp, der kan lide mennesker og børn.

Alma

Alma vil være perfekt til et hjem uden børn, da hun blev fundet ved en lokal skole, hvor hun har dårlig erfaring med dem. Hun er renlig, men har ikke prøvet at gå i snor, og så kan hun med katte. Hun har brug for træning, og hun skal bruge tid til at falde til i et nyt hjem,

Jane

Jane blev bragt til os et par måneder siden af en kvinde fra DK, som var på ferie her i Bosnien. Hun ligner virkelig en mini hyrdehund, og hun opfører sig også som en. Hun er en meget aktiv, ung, glad og sund hund. Hun er vant til snor og hun elsker at lege hele dagen lang.

Hannibal

Hannibal blev kastet ind i Belas hæk ved shelteret. Han er helt sikkert Husky eller Malamut mix, men han har en meget mild personlighed som man knapt kan tro på. Han er altid i godt humør og meget rolig, intet kan stresse ham og alt hvad han gør, gør han stille, han har aldrig travlt.

Annelise

Da hun var hvalp var der nogen der skar hende op hen over ryggen, og vi vil ALDRIG kunne forstå en handling som denne! Vi troede der ville være konsekvenser efter dette, men hun er en frygtløs hund. Hun er den lille chef i flokken, og hundene respekterer hende.

Jane

Nada er en aktiv hund, renlig, ekstremt smart, samarbejdsvillig, og virkelig god med børn. Hun kan være en lille smule dominerende overfor hun-hunde men har ingen problemer med han-hunde. Hun kan gå i snor og er meget indstillet på at behage og være en god hund

 

Gadehunde adopteret i 2018

Lesy

Lesy er et barnebarn fra Athena, der allerede er i Danmark. Lesy er en meget stille og rolig type hund, og han har virkelig ikke brug for eller søger meget, vi har ikke hørt ham bjeffe og han har ej heller ødelagt noget.

Rasmus

Rasmus fandt os før vi fandt ham. Han var blevet efterladt foran vores hus om natten og han han holdt sig skjult i buskene til næste morgen. Han er en lille "djævel", som kan stå op for sig selv, som om han er den største. Han blev accepteret af de andre og straks var han boss for hele banden.

Linda

Linda har en stærk karakter og hun ved præcis hvad hun vil, hun finder sig ikke i noget og har både de større hunde og hvalpene under kontrol. Hun elsker både voksne og børn, der er så meget liv i hende og hun er altid i gang med noget.

Elena

Elena, er meget sensitiv, blid, sød, kærlig og også legesyg hund. Det virker næsten som om, hun forstår alt hvad man siger til hende. Hun er super sød sammen med andre hunde og endda også med katte. Hun har allerede lært at gå uden snor og hun følger efter mig hele tiden.

Lily

Lily blev bragt til os en dag, og vi kunne bare ikke sige nej til sådan en pige. Vi kunne se, at hun har været nogens hund, da hun er vant til husregler og hun er renlig. hun flyttede selv ind i huset. Lily reagerer ikke på katte, og hun er god med børn.

Bailey

Bailey har et sjovt udseende på grund af hans tænder, men det er også det sødeste ved ham. Da han ankom, stak han af den næste dag, og vi var bange for, at vi ikke kunne finde ham. Han har en skøn personlighed, og han får os ofte til at le over hans skøre påfund.

Chanel

Fra den første dag var Chanel bare en stor hvalp som rigtig gerne vil lege. Hun er fantastisk til børn og bare mennesker i det hele taget. Hun drillede de store hunde lidt, så hun blev sat rigtig meget på plads. Hun er renlig og kaster sig for ens fødder hele tiden.

Gamma

Gamma kom til vores låge sammen med sin flok, to tæver. Vi aner ikke hvordan de tre har fundet sammen eller hvor længe de har været en flok, de dukkede bare op foran vores hus og ville ikke gå igen. Hun prøver virkelig på at stole på os, og hun er god til det.

Frida

Frida har Tysk jagtterrier i sig, men opføre sig ikke som en. Hun er en meget sød og rolig hund som forguder børn og mennesker. Hun er meget lydig og renlig og vi har ikke haft nogle problemer med hende siden hun kom. Hun kan også gå i snor og er god til at køre i bil.

Rocco

Rocco er utrolig mild, legesyg og meget kælen. Han følger os i tykt og tyndt og hjælper gerne med at holde et vågent øje med matriklen. Han er er god til at være rolig når familiens ro sænker sig, glad for at køre med i bilen, super glad for børn, og også katte - de er sjove at løbe efter.

Jack

Jack skulle være en Bichon frisé men han ligner mere en mixet en. Han blev købt af en familie for at være et stykke legetøj og endte med at side i lænker i 1 år. Han er stadig lidt bange for at gå i snor men er så småt ved at forstå at det ikke er en dårlig ting.

Donna

Donna blev set sammen med søstrene Anna og Ellen, ved skolen hvor vores datter går. Hun var lidt svær at overbevise om at blive taget med, men da hun først kom op i vores arme var hun lykkelig. Hun sad på vores skød, hele vejen hjem, glad og tilfreds.

Kiara

Kiara er en blid og smuk lille sjæl som er lige til at knuselske, og vi har lidt ondt af hende nogle gange, for hun søger trøst og beskyttelse hos os. Hvis hun bliver bange sætter hun sig bare foran sin boks og skal have tid til at samle sig.

Monica

Monica blev født i et hul i et stort træ. Hun har det fint med de andre hunde, og hun byder nye hunde velkommen med en masse kærlighed og så elsker hun børn. Idag er Monica en helt normal glad hvalp der kan passe ind i enhver familie uden problemer.

Nuggi

Nuggi har meget serbisk støver i sig, måske er hun endda raceren, men hun har ikke noget stærkt jagtinstinkt, nærmere et stærkt kæleinstinkt. Nu er hun en glad ung hund som elsker at lege og nyder livet igen. Hun er helt fantastisk med børn og det er nok det jeg bedst kan lide ved hende.

Pumba

Pumba er en stille hvalp og han er meget blid. Han er også meget lydig og en klog lille fyr. En legesyg og helt normal hvalp der kan gå sammen med en hvilken som helst anden hund. Han accepterer nye hunde og situationer rigtig godt.

Balder

I starten var Balder tilbageholdende, og han så bare til og på, hvad de andre lavede. Som månederne gik og han følte sig mere sikker, er han virkelig blomstret op til en meget stabil hvalp, der kan lide at kommunikere og kan lide at lave noget.

Marley

Marley er som en lille bamse, der ønsker at blive nusset hele tiden, han kan lide opmærksomheden, og han er en gode venner med alle. Alle hundene kan lide ham og acceptere ham så fint, når han går fra den ene ende af haven til den anden og deler kys ud.

Ronja

Ronja har de sjoveste ører og det bedste temperament, hun er meget legesyg og elsker at lege med hendes bror og søstre og til at bære legetøj rundt i gården, hun er meget socialiseret med andre hvalpe og ældre hunde. Hun er vant til børn, da de alle leger med vores datter.

Vaks

Vaks er en smuk dreng med et skønt sind. I starten var han bange for os, men for hver dag der gik, blev han mere og mere tryg og begyndte at have tillid til os. Han kommer godt ud af det med alle de andre hunde, og alle elsker ham.

Bjørn

Bjørn er en meget aktiv hvalp, han fjoller altid rundt, hopper og prøver at finde på noget at lave. Han er glad for mennesker og elsker opmærksomhed. Han er en glad hvalp der dog har brug for struktur og en lidt fast opdragelse så hans meget aktive side kan blive kontrolleret lidt.

Viggo

Viggo blev fundet i vejsiden, hvor folk normalt dumper hunde, og hvor vi tit efterlader mad til dem. Han meget glad for at se os, da vi stoppede med bilen og han løb straks hen til os og han tiggede straks om mad. Nu efter et par måneder er han glad, hopper rundt med de andre hunde.

Mimi

er meget klog og meget mere modig end sin bror Pixie. Hun har boet i huset, så hun er renlig. Hun kan godt lide at samle ting i haven og lave sjov med det. Hun kan elsker at putte, og hun er meget kærlig. Hun sover ved siden af en 4-årig pige hver eneste nat nu.