Aart, sponsoreret af Susanne

Praktisk information

Aart er født 12.09. 2017.

Han er nu ca. 34 cm. høj og vejer 8 kg.

Aart’s mor er 63 cm og vejer 25 kg, så vi antager, at han ender på omkring den vægt og højde når han når sin voksenstørrelse.

Om Aart

Aart er en stor dreng, og det har han været fra den første dag. Han har altid skilt ud fra de andre med sin farve, størrelse og personlighed. Han er lidt mindre aktiv, end de andre søskende og mad er noget han elsker og det motiverer ham meget.

Aart blev fundet med sine søskende og hans skadede mor på gaderne i Sarajevo. Da vi så billederne af dem, vidste vi at vi måtte gøre noget, da vi både har et blødt hjerte for mødre, men også racen Belgisk Shepards, som moren Dakota er.

De var 10 dage gamle, da de kom. Som enhver hvalp er han legesyg, han er også meget opmærksom på verdenen omkring sig og er meget interesseret i alt. Men han tænker sig altid om, før han kaster sig ud i noget. Som hans søskende er han også vant til andre hunde, mennesker og børn. Han har en grundlæggende socialisering, der skal opgraderes og han skal introduceres til alle de ting, han ikke er bekendt med endnu, da han kun bruger tid sammen med os på gården og ikke har meget kontakt med omverdenen. Han reagerer ikke på nye lyde, biler der kører forbi eller fyrværkeri. Han er stadig ikke renlig, og han skal have struktur i sin opdragelse, da han har Malinois i blodet.

Skal Aart være din?

Aart befinder sig i Bosnien og adoptionsgebyret er på kr 3350 og dækker over pas (ikke EU), vacciner, chip, sterilisering, transport og registrering i Dansk Hunderegister.

Ved interesse kontakt os på:

info@bosniskegadehunde.dk eller på vores hovednummer 44 22 53 00 alle hverdage fra 8-17 eller på Facebook